Om Utetid i Trädgård

Bosse      

Hej, Bo Persson heter jag som driver Utetid i Trädgård. Jag är pensionär men nyfiken på dagens teknik och vill fylla min ledighet med något. Att sälja på nätet verkade spännande och trädgårdsliv har alltid varit ett intresse så en trädgårdssajt fick det bli.

Utetid i Trädgård har som affärsidé att via min internetbutik sälja högkvalitativa produkter av välkända varumärken för trädgårdslivet. För närvarande säljer jag produkter från Gardena, Fiskars, Felco, Joseph Bentley, Borgon & Ball, Sophie Conran och Grouw. Jag lagerhåller endast delar av det totala sortimentet. Därför kan leveranstiderna variera beroende på om varan finns på lager eller hos leverantören. Jag gör beställningar och får leveranser varje vecka från mina leverantörer.

 

Utetid i Trädgård kommer alltid att ge professionell och snabb service till alla kunder. Jag riktar mig till dig som vill ha och uppskattar personlig service, kvalitet och tillgänglighet.

Webbplatsen erbjuder informativ fakta och läsning kring produkterna. Fördelarna med att handla på internet är många:

 

Alltid öppet

Det spelar ingen roll var i landet du är eller vad klockan är när du vill handla. Med tillgång till internet är du bara ett musklick bort, dygnet runt, hela året.

 

Lugn och ro

På internet har du hela butiken för dig själv. Du slipper trängsel, köer och parkeringsavgifter. Kom och gå som du vill. Titta och fundera i lugn och ro.

 

Tidsbesparing

Beställ och hämta produkterna när du vill och har tid hos närmaste utlämningsställe. Eller om du inte ens har tid till det, beställ hemleverans av produkterna direkt till din dörr. Eller till någon du vill överraska.

 

Hög service

I vår internetbutik får du nyheter och produktinformation. Väljer du att prenumerera på våra nyhetsbrev får du dessutom nyheterna och erbjudanden till din e-post.

 

BlackhouseWebbhandel (Org.Nr 5203114417)

Företaget som driver internetbutiken Utetid.se, heter BlackhouseWebbhandel.
Adress: Knektvägen 7, 27561 Blentarp

mobil: 0708 47 53 45

Mail: blackhousewebbhandel@gmail.com

Momsreg.nr SE520311441701. Godkänd för F-skatt.

SEB - Bankgironummer 5241906

 

Kundservice

Välkommen att skicka frågor till vår kundservice.