Fåglar Ekorrar Bi och Insekter

Fågelholkar, Fågelmatare och Insektshotell i din trädgård

Trädgård är inte bara träd, buskar, blommor och gräsmatta, utan är både frivilligt och ofrivilligt bebodd av allehanda innevånare.
Ovan mark på blommor buskar och i träden har vi till slut viktiga arter av insekter, fjärilar, humlor, bin och fåglar. Vi kan hjälpa dessa med att sätta upp fågelholkar, frömatare och insektshotell.
Allt har ju sin roll i naturen men det är så klart vissa som ställer till besvär medan andra är både nyttiga, trevliga och viktiga. På utetid.se finns  olika fågelholkar, frömatarer och insektshotell som hjälper de arter som vi vill ha i trädgården att trivas bättre.
På utetid.se så har jag fokuserat på det senare som fågelbord, fågelmatare, fågelholkar och insektshotell, från bl.a Wildlifes Garden
Fågelholkar är viktiga för att hjälpa småfåglar att kunna häcka i trädgården där de gör nytta genom att sätta i sig tusentals skadeinsekter, frömatare hjälper dem att överleva vintern. Dessutom så är det roligt att följa den lilla fågelfamiljen i fågelholken. Insektshotell behövs för att ge bin och insekter en bra plats att lägga sina ägg på eftersom dagens moderna trädgårdar är för välstädade för detta.

Just nu så har jag fågelholkar och fågelbord från Wildlife Garden samt talgbollsmataren Stjärna i färgerna rött och svart.

Inga produkter i denna kategorin.