Zenit Duo trädgårdsbelysning 5-pack.jpg Förstora

Trädgårdsbelysning - Zenit Duo Decklight - 5 pack

Bli först med att recensera denna produkt

Vägg och trädäcksarmaturen Zenit Duo är en deckorativ decklight i aluminium som skapar stämningsfull belysning. Med det varmvita släpljuset lämpar sig Zenit Duo dessutom utmärkt på fasader, staket, murar, stensatta gångar etc.


Zenit Duo är samma typ av armatur som Zenit men med den skillnaden att Zenit Duo lyser åt två håll.


Paketet innehåller 5st armaturer av typen Zenit (1m kabel per lampa), en 9m lång grenkabel med 8 förgreningar samt en 21W transformator.

Lagervara: leverans ca 1-4 arbetsdagar.

1 399,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vägg och trädäcksarmaturen Zenit Duo (0.5wattt LED) är tillverkad i aluminium och är försedd med 1m kabel. Med det dekorativa varmvita släpljuset lämpar sig Zenit utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck, terrasser etc. 

Zenit Duo är helt platt på undersidan, endast kabeln kommer ut. Kabelns tjockaste punkt är kopplingen, som har en maxdiameter på ca 18mm)

Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator. Välj en tranformator som minst motsvarar lampornas totala antal watt. Tänk även på om du funderar på att bygga ut systemet med fler amaturer efter hand så att du får rätt storlek på transformatorn från början.

Paketet innehåller 5st armaturer av typen Zenit Duo (inkl. 1m kabel per lampa), en 9m lång grenkabel med 8 förgreningar samt en 21W transformator.

pdf icon Installationsmanual          pdf_iconEnergideklaration


5 x 1w LED

5 x 40 lumen varmvitt ljus (3000°K)

12V

IP67

Aluminium

Diameter 7cm

CE samt RoHS-godkända

9m grenkabel med 8 förgreningar

21W transformator

Mått: se bild ovan