multiholk torpet frontbild Förstora

Multiholk - Torpet - Fågelholk - Foderbord - Wildlife Garden

Bli först med att recensera denna produkt

Multiholk Torpet är både en fågelholk och fågelbord som du enkelt omvandlar efter säsong. Torpet ser ut som den svenska stugdrömmen och passar in i den svenska trädgården den är verkligen en prydnad där den sitter uppsatt för häckande fåglar.Material: Massivt trä, miljövänlig färg
Mått: 184 x 194 x 247 mm
Kapacitet: Rymmer 2 L
Montering: Skruvar och fäste för montering på vägg, träd eller stolpe medföljer

Slut i lager

468,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Wildlife Gardens Multiholk är Sveriges vackraste fågelholk och fågelbord i ett som du själv förändrar efter säsong. Närdet är vinter och snö använder du den som fågelbord och hjälper alla övervintrande fåglar att överleva snö och kyla, men till våren så omvandlar du den enkelt till en fågelholk för trädgårdens häckande småfåglar.

Som fågelholk är Multiholken anpassad för sparvar och mesar. Wildlife Garden har utvecklat holken i samarbete med ornitologer för fåglarnas bästa t.e.x så är holken ventilerad så att den inte blir för varm under heta sommardagar. Klättersteg på insidan under utgångshålet hjälper den flygfärdiga ungen att komma upp till hålet. Ingångshålet i sig är anpassat för just sparv och mes och går att spärra när du använder holken som foderbord.

När man matar fåglar så är det viktigt att maten är torr och fri från fågelspillning därför så har Multiholken inbyggda frölådor i grunden som skyddar maten från snö och regn och fåglarna sitter på sittpinnar utanför holken när de äter.