Beräknad leveranstid i Sverige är ca 2 - 4 arbetsdagar för lagervaror och ca 5-10 arbetsdagar för beställningsvaror. Se lagerstatus genom att klicka in på repektive produkt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av flera varumärken. För att detta ska vara möjligt, lagerhåller vi valda delar av det totala sortimentet. Leveranstiderna varierar därför beroende på om varan finns på vårt lager eller hos vår leverantör. Om produkten är lagervara eller beställningsvara anges på produktsidan. Vid beställning av flera produkter med olika leveranstider sampackas din order och skickas när samtliga produkter finns för leverans. Vi gör beställningar och får leveranser varje vecka från våra leverantörer.

Bor du norr om Gävle dröjer det sannolikt ytterligare en arbetsdag innan du får dina beställda varor.

Restnoteringar

Om en beställd vara är tillfälligt slut, meddelar vi dig beräknad leveranstid. Om leveranstiden skiljer avsevärt mellan olika varor kommer vi att dela upp din leverans. Eventuella merkostnader för detta står vi för. Annars gäller den längre leveranstiden. Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på leverantörer eller postgången.

Vi jobbar kontinuerligt för att korta våra leveranstider och öka vår service till våra kunder. Detta gör vi genom att gradvis utöka vårt lager och ha tätare leveranser av våra leverantörer.