Fågelholk och foderbord front Förstora

Kampanjpris

Fågelholk - fågelbordbord - Wildlife Garden

Bli först med att recensera denna produkt

Fågelholk Villan är både en fågelholk och fågelbord som du enkelt ställer om efter säsong. Wildlife Gardens Multtiholk är utvecklad i samarbete med ornitologer för att vara den ultimata holken för småfåglar och lätt kunna rengöras och hållas fri från smitta och objudna gäster.Material: Massivt trä, miljövänlig färg
Mått: 184 x 194 x 247 mm
Kapacitet: Rymmer 2 L
Montering: Skruvar och fäste för montering på vägg, träd eller stolpe medföljer

Slut i lager

Ordinarie pris 545,00 kr

Just nu: 465,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Wildlife Garden Multiholk är både fågelholk och fågelbord i ett som du själv förändrar efter säsong. Under vintermånaderna så fungerar den som frömatare och du hjälper alla övervintrande fåglar att överleva snö och kyla, men när värmen och våren kommer så omvandlar du den enkelt till en fågelholk för häckande småfåglar.

Som fågelholk är Multiholken anpassad för sparvar och mesar. Wildlife Garden har utvecklat holken i samarbete med ornitologer gör bästa funktion t.e.x så har den ”klätterskåror” på insidan vilket är till stor hjälp för fågelungarna att ta sig upp till utgångshålet när det är dags att börja flygträna, hålet i sig är anpassat för just sparv och mes och går att spärra när du använder holken som foderbord.

Det är viktigt att maten är torr och fri från fågelspillning när man matar fåglar. Så från multiholkens två liter stora foderbehållare rinner fröblandningen ner i två stycken frölådor i grunden där maten är skyddad från regn och snö, fåglarna sitter på sittpinnar utanför lådorna och äter.