äppelolockaren närbild.jpg Förstora

"Pompe" Äppelplockaren för fallfrukt

Bli först med att recensera denna produkt

Du rullar äppelplockaren över fallfrukten på marken, fjädrarna pressas isär och frukten stängs in i äppelplockaren. Ergonomiskt, snabbt och roligt. När du placerar falfruktsplockaren över bygeln fastsatt på korg eller annat uppsamlingskärl pressas fjädrarna ut och frukten faller ner i detta.


OBS! Skaft 28mm i diam. medföljer inte!


SE FILMERNA HÄR!


Här är en film framtagen av spectravisionSweden som visar hur effektivt Pompe arbetar "Nästan Som Magi" 


Här visar jag när jag plockar fallfrukt bland löv på en gräsmatta


Slut i lager

1 165,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Som en dammsugare går den över gräsmattan och plockar all fallfrukt utan att du behöver kröka rygg. Du tömmer den genom att placera den över bygeln på korgen eller skottkärran, fjädrarna tvingas isär och släpper ut frukten i korgen. Ett sanslöst fantastiskt redskap. Jag använder den själv till att plocka upp tallkottarna på gräsmattan innan jag börjar klippa, andra område är att samla in golfbollar eller kastanjer.

Fallfruktsplockaren plockar upp frukt med en diameter påca 2 - 8 cm i diameter och den ellipsformade uppsamlingskorgen är 28 cm lång med en diameter på 22 cm där den är som störst och den är tillverkad helt i metall med spänstiga stålfjädrar som plockare.

Skaft medföljer inte eftersom det blir väkdigt dyr frakt på detta men går att köpa på Bauhaus och Jula.

Äppelplockaren är tillverkad för ett skaft med 28mm diameter och en längd på 130 - 170cm (Kapa skaftet till den längd som passar just dig)

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?